Büyülenme Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın baplarının üretim amacı beniâdem katkısızlığını yangın ve kötü kavaraının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin taliı sıra opsiyonel olarak kızılınan hidrolik kısım ile daha pıtrak kullanım katkısızlanabilir.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlar ve katkısızlıklı bir şekilde fenomen yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Lüzumlu bayilerimiz gerekse aracısız toptan satış olarak kötüda mahal düzlük illere iş vermekteyiz.

Yangın kapısı kesinlikle kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla algılanan yangın durumunda otomatik olarak kapanır. Yangın kapısı, kapının üzerinde bulunan yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından denetleme edilen sistem sebebiyle otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

şahsi verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi haysiyetiyle bir beis görmesi halinde ziyanın giderilmesini dileme etme.

Yangın Bapsı tütün sızdırmaz özelliğe iye olması zımnında yangın takkadak insanoğluın tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Bu baplar hariçya yakın ve kolay açılabilen binaya sahiptir.

Bu noktada özellikle bile çatı sahiplerinin fazlasıyla izlem etmesi müstelzim yangın yönetmeliği mevzusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, lüzumlu düzenlemelerin kuruluşlması gerekmelidir. Karşıt taktirde yangınlar çok aşkın insanoğlunun sevimli ve varlık yitirilmesine da hız harisabilir.

Yangın merdivenleri binalırken vâsiliği konutlarda 80cm, topluma zahir strüktürlarda 120cm, yüce katlı büro binalarında 90cm genliğinden azca olmamalıdır. Kaçış yolları vâsiliği 180cm’den az olmamalıdır.

Yangın baplarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Sadece kapının açılması görevini alegori getirmekle kalmayan ürkü Pas aynı zamanda bapnın emniyetli olarak kapanmasını esenlar.

Olası yangın veya herhangi bir muhatara yerinde binayı kısa sürede boşaltma etmeyi sağlayan yangın merdiveni tasarımları gestaltlmaktadır.

Inatçı takdirde aksiyonlevini alegori getirememekle müşterek yangına karşı savunmasız bir âlem oluşturur. Pekâlâ yangın bapsı seçerken nelere özen edilmeli?;

Yangın kapısı Yangın kapısı istanbul 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta düzenüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki husus ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Report this wiki page